Najnovšie recenzie zo sekcie Záhradné ležadlá
Aga SIESTA Zelené
Pridané: 25. júna 2023
(naposledy upravené 25. júna 2023)
Zakúpený v svet-trampolin.sk
- Spĺňa naše očakávania
- Super oddych , relax, pohodlie
- Dostatočne hrubý aj široký
Vypadá kvalitnejší výrobok, pevná konštrukcia, lehátko super široké, zmestíme sa aj s dcérkou
Ľahko rozložiteľné a naopak aj super rýchlo sa zloží a uskladní.
- Ok
Blumfeldt Pomporto Lounge, záhradné lehátko, PVC, PE, hliník, 7 úrovní, antracitové (GDMB8-Pomporto-1)
Pridané: 18. júna 2023
(naposledy upravené 18. júna 2023)
Zakúpený v Electronic Star
- Myslela som že sa bude dať aj sedieť pri stole ako na stoličke aj ležať, mám doma také staršie lehátka.
Nevýhoda
Dosť pružné a zo začiatku tvrdé a nepohodlné po čase sa to úpravy a je to dosť pohodlné, nastavenie striešky dosť jednoduché,vankúš je mäkký zatiaľ málo odskúšané
hodnotím 4 hviezdičky
- ušká na prenášanie - veľmi praktické
- pevná konštrukcia
- opierka pod hlavu
- spôsob nastavovania polohy - jednoduchý, dlhodobo funkčný
Lehátko je síce celkom v dobrej kvalite ake chyba tam tyčka na polohovanie lehátka balík bol neúplný.
Oddychové lehátko pri bazéne netreba schovávať pred dažďom. Kvalitný materiál
Kvalitné prevedenie
- Na lehátku sa nedá ležať,lebo ak je nastavené v miernom pololahu tak opierka sa hneď zloží .Nikdy viac.Skida peňazí.
Lehátko vyzera optrebovane-spodna cast noh je poskrabana akoby ho niekto tahal po zemi otvorene, a asi bolo dlhodobo na sklade bez vetrania koli ciernym skvrnam na prostrednej latkovej casti. V takomto stave podla mojho nazoru,hodnota 30€ nezodpoveda.
Aga SIESTA Svetlo zelené 2 ks
Pridané: 11. júna 2023
(naposledy upravené 7. júla 2023)
Zakúpený v svet-trampolin.sk
Krásna farba, umývateľný materiál,zatiaľ pekne držia,dá sa na nich aj v ľahu pohojdaťRada odporúčam
Pevné záhradné ležadlo, ktoré sa dá ľahko zložiť/ rozložiť. Oceňujem držadlá, pre ľahšie prenášanie.
Pohodlné s tienidlom.
Výhoda, že sa dá rozložiť do vodorovnej polohy.
Zatiaľ použité párkrát, leto je len pred nami.
Už nejaký čas používam a zatiaľ som s týmto lehátkom veľmi spokojná
Ležadlo máme krátko.Pri skladaní sme nemali problémy. Na niektorých miestach bol dosť oškretý. Ináč účel spĺňa, zatiaľ v pohode. Tovar by som odporúčala aj iným.
Som spokojná, ľahko sa skladá, pohodlná.
Súper.
- Pevné, dobre tvarované, dizajnovo pekné
- Uvádzané až na 136 kg
spokojnosť
Zobrazujem 241 - 260 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Ďalšie »