Najnovšie recenzie zo sekcie Záhradné ležadlá
Kreslo je prekrásne, veľmi dobre sa v ňom sedí, kvalitu oceňujem veľmi tiež, preto si doobjednávam ešte v zelenej farbe
- spracovanie
- kvalitne materialy
- maximalne pohodlne, aj rozlozene, aj zlozene
Fantasticka vec na zahradu alebo balkon, skor na tvrdy povrch, ale gumene nozicky to podrzia na mieste. Uz sa tesim na dalsie leto a knihy na balkone. Zatial sa ziadna skrutka neuvolnila, po nejakych 5-6 mesiacoch pouzivania.
- Zatiaľ nezložené, kúpené ako darček, vyzerá veľmi kvalitne, pekne spracované. Krásny dizajn
- zatial nepouzite
- Žiadna
Na letne lenosenie na balkone, terase super, super polohovatelne
funguje
- Lehátko na príležitostné slnenie a odpočinok v prírode spĺňa moje očakávania.
Lehátko na príležitostné slnenie a odpočinok v prírode spĺňa moje očakávania. Tomu zodpovedá aj jeho cena.
- pohodlne ležanie
- Pevný, ľahko sa rozkladá, pohodlný
- lahká
Kúpila som ho pre 11 ročnú dcéru, ktorej sa veľmi páči a pohodlne sa v lehátku opaľuje.
Lehatka boli vyuzivane na dovolenke kazdy den 2 tyzdne, s kvalitou sme boli spokojni. Dufame, ze robustnejsia konstrukcia zabezpeci dlhu zivotnost.
Lehátko spĺňa očakávané požiadavky
Chýba na ňom niečo , čo by fixovalo lehátko v zloženej polohe, vyriešil som to gumou s háčikmi .
Lehátko ešte nemám poskladané.
- Dobra ,cena
- Je prakticky a pohodlny
Ešte mi do dnešného dňa nič neprišlo takže nemám čo hodnotiť.
- Po poskladanie sa s lehatkom zlá manipuluje. Jeden človek ho ťažko môže prenášať, otáčať hore nohami pri odkladaním a vykladaní. Nôžky slabo držia jednotlivé diely spolu.
Keby boli nohy pevnejšie spojené s dielmi, bola by som viac spokojná.
- Praktické lehátko, lahke, dobre sa skladá
Zobrazujem 301 - 320 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Ďalšie »