Najnovšie recenzie zo sekcie Záhradné ležadlá
- Pohodlné lehátko, kvalitné materiály
Keter Pacific grafit
Pridané: 20. augusta 2024
(naposledy upravené 20. augusta 2024)
Zakúpený v StavbaEU.sk
Produkt prišiel poškodený v spodnej časti zlomený.
Bol profesionálne zabalený, tak tovar sa nemohol poškodiť pri preprave, museli ho zabaliť už poškodený priamo v sklade.
- Pevné kvalitné
Ťažko sa s neho vstáva
- Veľmi pekne vypracované, kvalitné drevo, všetky skrutky aj šrúbky boli v sade, pekne všetko zabalené, možnosť zložiť aspoň čiastočne, čo sa využije v zime pri skladovaní, veľmi dobre sa prenáša vďaka kvalitným kolieskam. Produkt odporúčam.
- Trošku sa človek ponamáha pri skladaní - treba trpezlivosť, ale zložila som to so synom a podarilo sa. Druhé lehátko nám už islo ako po masle.
Produkt je veľmi pekný, kvalitný, určite ho odporúčam. Treba ale myslieť na ošetrenie a kúpiť si ozaj kvalitný olej na drevo a natrieť ho. Inak veľká spokojnosť.
Pevné
Skladné, ľahké, praktické, so strieškou
- Strieška je otrasná. Zle sa montuje a je konštrukčne nevhodne riešená. Myslím si že vydrží maximálne jednu sezónu.
- Noha na spodnej strane drží na dvoch šróboch a pri akomkoľvek posune sa kriví
- závesy nemajú úchytky na krajoch a tým pádom pri ráme tam vzniká medzera, ktorá sa nedá úplne zatiahnuť
Pomer cena / výkon je výrazne v neprospech tohto produktu. Strieška je nevhodne konštrukčne riešená, noha je na dvoch šróboch a labilná, závesy majú zle našité úchytky a nedajú sa úplne zatiahnuť.
ľahké a pevné lehátka,výborné na oddych v záhrade
Ani nie mesiac mam lehatko a roztrhlo sa.
Ďakujem pekne
- pekný vizuál
- strieška, vrecko na boku lehátka
- skladateľnosť
- veľmi slabá konštrukcia lehátka
-ovládanie striešky veľmi nepraktické, čakám, že sa to čoskoro zlomí, technické riešenie ako zo základnej školy
som spokojna
- Operadlo mohlo byť vyššie
Odporúčam
- Lahke ,skladne
- Dobra cena
- Rychle dodanie
- Pozor obrazok ma tmave opierky ruk v skutocnosti su svetlo sive,treba citat popis
- Opierky ruk su taky plast
- Vysoka cena za dopravu
k tovaru neboli dodane tie šrouby ktore tam maju byt a vynedzovaci umely valček.
- pohodlné na oddych v dobrej polohe.
škoda že nemá opierku hlavy
- Ako v posteli , veľká spokojnosť . Rýchle doručenie
Je to kvalitný výrobok, som spokojný. Dobre som si vybral.
- kvalita
- nízke,problem vstať
uvadzaju vyšku 30 cm a raz 27cm
Skvelé lôžko na oddych
Zobrazujem 21 - 40 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Ďalšie »