Najnovšie recenzie zo sekcie Záhradné ležadlá
- poctiva konstrukcia, nostnost
- Farba sedi
- Pri prevzati karton bol v poriadku ale pri otvorení legatko bolo špinavé a na jednom boku prerezana látka. Nemám cas to reklamovat mat starosti navyše. Uvidime dokedy vydrží.
Co povedat skor nez takyto tovar vyexpedujete dajte si otázku kúpil by som si to?
- Super
Ležadlo je super splnilo moje ocakavania
Lehátka sú kvalitné a zároveň ľahké na prenášanie.
Zatiaľ je všetko Ok, uvidíme po čase používania.
- Skladacie výhoda pri uskladnení
Tento model vkusne doplní priestor terasy alebo bazéna a zároveň dopraje maximálny komfort.
Vyborna kvalita, popis výrobku presne zodpovedá realite, pevne, pohodlne lehatko, odporucam i napriek vyššej cene
- Je praktické a pohodlné
- Spíňa účel nákupu.
- Nevidím žiadne nevýhody.
Je vzdušný. Som s produktom spokojná, a spíňa moje kritériá a účel, pre ktorý som ho kúpila.
Zaprášená látka lehátka ,matica zaliata plastom,kovové čistočky po vŕtaní .Boli aj lacnejšie lehátka na internete vybral som si drahšie som sklamaný !!
Pevná konštrukcia, kvalitne spracované, poťah je pevný, absolútne perfektné a pohodlné lehátko za výbornú cenu. Farba béžová veľmi pekná. Odporúčam
- Pohodlné,ľahká montaz
Pohodlné ku bazeniku
Nemôžeme to zložiť chýba nám diel,tak cakame
- Ĺahko skladateĺné, dostatočne široké lehátko, ktoré nepôsobí dojmom exkluzivity, skôr lacnoty.
- Slnečník vo veternom počasí treba dávať dole, lehátko nie je veĺmi pohodlné, podložka na lehátku nízka, z lehátka sa zle schádza, hojdanie nevyužiteĺné,nie je to typ lehátka na dostatočný relax.
- nízke
- dáždnik sa nedá zložiť
Dobrá kvalita za dobrú cenu
veľmi pohodlné
Zobrazujem 401 - 420 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Ďalšie »