Najnovšie recenzie zo sekcie Záhradné ležadlá
- Pekný vzhľad, nastaviteľné opierky hlavy a nôh, dá sa zložiť na polovicu, čím zaberie menej miesta, vďaka kolieskam sa ľahko presúva.
- Za 21 eur je OK
- Podla mna dlho nevydrzi
- Lahka montaz
- Velmi pohodlny
- Nutne dokupit podlozku
Lehatko je super - pohodlne, ma skvely tvar. Je lahke a relativne male, takze sa vojde aj na mensiu terasu pripadne balkon.
OK !
- nevhodne navrhnutý výrobok. Labilná konštrukcia, nedokonale dielenské spracovanie. Napríklad nosné latky sú iba čiastočne skrutkované, väčšinou iba nedokonale nasponkované na textilnom pásku. Pre normálne používanie je nutná úprava.
Nekupovať, ak nechcete mať problémy, resp. nie ste ochotní výrobkk upravovať.
Spokojná.
Dostatočne velké lehátko za dobrú cenu.
- pohodlné kreslo
- Materiál nevyzerá byť najkvalitnejším, uvidíme, čo vydrží
Ešte nemám tovar
- Dobra cena
- Lahke prenasanie
CASARIA Anitta akáciové drevo
Pridané: 12. mája 2024
(naposledy upravené 12. mája 2024)
Zakúpený v ZahradnyNabytok.org
- Zatiaľ vyzerá celkom dobre spracované, uvidíme ako dlho vydrží
- Prišlo to dosť poškrabane akoby už použivane. Nechcem strácať čas z reklamáciu. Funkčnosti to nevadí, je to na terasu.
Ak najdete inde kde sa to da pozrieť kúpte priamo je to lepšie ako kúpiť mačku vo vreci.
Ale nepoškodený
- Tovar-Lehátka sú podľa mojich predstáv dlho som ich zháňala pre chvíle pohody a oddychu v letných horúčavách. objavila som ich v tomto obchode. Výhodou je pekný dizajn ......moja obľúbená farba, funkčnosť - tienenie rýchlosť dodania a predovšetkým cena, ktorá zodpovedá kvalite. Bola to dobrá kúpa. Veľmi sa teším tomuto nákupu a vrelo odporúčam
V tomto tovare nevidím žiadnu nevýhodu.
- funkčné, ľahké, prenosné
Zaberá dosť miesta ale pohodlná
- Dizajnový
Tovar zodpovedá popisu. Lehátko je skvelé pre jedného a dobré pre dvoch . Určite prispeje k pohode na záhrade pri bazéne. Kolieska(ktoré sme si pri nákupe ani nevšimli) umožňujú ľahkú a pohodlnú manipuláciu - presúvanie.
- Na terase vyzerá perfektne
- Oceľová konštrukcia je ťažšia pri posúvaní oproti duralovej
Spokojnosť
Blumfeldt Senator Lounge, záhradné ležadlo, 188 x 208 x 205 cm, strieška proti slnku, sivé (GDW20-Senator-Lounge)
- Kvalitný tovar, zodpovedá popisu
Zobrazujem 121 - 140 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Ďalšie »